Debutkonsert til helga

Bandet Løslatt slippes løs på Nordlendingen til helga.

BANDET: Fra venstre: Jimmy Pedersen (slagverk), Anders Fosshaug (lead vokal), Tom-Eivind Madsen (bass), Jan Olaisen (gitar). 

nyheter

– Vi er et nyetablert band, men er bestående av fire karer med god ballast fra tidligere band som Ute på Prøve, Uten filter og Stunt. Konseptet med norsk på norsk er ganske unikt, og vi kjenner ikke til noen andre band med samme låtprofil. Vi spenner vidt, helt fra Åge Aleksandersen via blant annet CC Cowboys, DumDum Boys, Anne Grete Preus og Unit Five til OnklP. Her er noe for de fleste aldre og preferanser innen norsk populærmusikk de siste 30 årene, skriver Anders Fosshaug til Harstad Tidende.

– Vi er et nytt tilskudd til regionens og landsdelens livescener, og har som mål å forbindes med god stemning og allsang. Vi legger stor vekt på publikumsfrieri og engasjement, melder Fosshaug.