Slutter med supersalg-priser

FlyViking med nye ruter

Mandag 4. september starter FlyViking opp ny morgenrute til Bodø Lufthavn med retur samme kveld, samt ei ny Hammerfestrute. Nå tar de seriøst opp kampen med Widerøe, selv om lokkeprisene fra juni er borte.

flyViking: FlyViking utvider tilbudet fra Harstad/Narvik Lufthavn etter oppstarten i juni. Arkivfoto: Hans Viktor ØYe 

nyheter

Like før sommerferien, den 12. juni, startet FlyViking sine første flygninger fra Harstad/Narvik Lufthavn til og fra Bodø Lufthavn, med daglige ankomster til Evenes kl. 15.05 og avganger kl. 15.55 fra Evenes.

Daglig leder Stein Terje Dahl i FlyViking opplyser at de fra 4. september utvider tilbudet fra Harstad/Narvik, da reisende kan ta morgenrute herfra til Bodø, samt eventuelt videre til Trondheim. Men de superbillige prisene som de reklamerte for ved oppstarten fra Evenes, er nå en saga blott.