- Jeg er glad for at vi har klart å rekruttere Øivind Arvola, og ønsker han velkommen på laget, sier rådmann Hugo Thode Hansen.

Arvola (46) kommer fra stillingen som digitalredaktør i Harstad Tidende. Det var 18 søkere til stillingen.

- I Øivind Arvola får vi en person med solid utdanning, og med nærmest skreddersydd erfaring for stillingen. Arvola har praksis blant annet som journalist, informasjonsansvarlig og som digital redaktør. Spesielt hans erfaring som informasjonsansvarlig og den digitale kompetansen blir nyttig for oss, sier Hansen.

Arvola har jobbet ti år i Harstad Tidende, og før det seks år i Festspillene i Nord-Norge.

- Harstad kommune er i god utvikling, og det skjer mange spennende ting. Jeg ønsker å være med på å utvikle kommunen videre, og er veldig fornøyd med å få jobben, sier Øivind Arvola.

- Hvordan blir det si å farvel til journalistikken?

- Jeg skal fortsatt jobbe tett mot media, og vil jobbe med både tekst, bilder og video i den nye jobben. Så fagfeltet er ikke så ulikt det jeg har gjort de siste årene.

Han legger til:

- Jeg har hatt ti fine år i Harstad Tidende. Mediebransjen er i rivende utvikling og det har vært veldig interessant å følge den så tett. Jeg har god tro på at bransjen - og Harstad Tidende spesielt har en god fremtid. Det fortjener både avisen og Harstadregionen.