Snakker til unge og voksne om nettvett og rus:

En politimanns refleksjoner fra fyllearresten

Marius Bergan er en ung politimann med spesielt stor interesse for å jobbe med barn og unge. I dette intervjuet, som er gjort i fyllearresten, snakker han blant annet om rus og sosiale medier. I tillegg har han noen gode tips å komme med.

tett på: Politibetjent Marius Bergan oppfordrer foreldre til å følge mer med på hva ungdommen foretar seg, blant annet på sosiale medier. Foto: Øivind Arvola 

nyheter

Vi befinner oss i arresten på Harstad politistasjon, og jeg må si at her er ikke jeg spesielt godt kjent. Men er det mange som får stifte bekjentskap med de cellene som dere har her?

- Mange er vel kanskje å dra det langt, men så klart, det er jo et verktøy vi har for å ta vare på folk, enten på grunn av de er ute av stand til å ta vare på seg selv, eller at vi utforsker en straffesak. Så da benytter vi oss av dette verktøyet.