Påskemusikal for 10. gang:

- Det er imponerende hva de unge får til

I helga skjer det i Sandtorg kirke: For 10. året på rad settes påskemusikalen opp.
nyheter

Det er barn fra femte og sjette klasse, som tilhører Sandtorg menighet, som igjen har fått muligheten til å undersøke nærmere: Hva skjedde med Jesus i påsken? I løpet av fire torsdags ettermiddager og ei minihelg har deltakerne øvd inn musikalen med sang og musikk, dans og drama. Noen av barna er også engasjert i foto- og video-gruppa, andre er teknikere som styrer lyd og lys.

- Instruktørene er i hovedsak tidligere deltakere som nå går i sjuende og åttende klasse, og det er imponerende hva de unge får til. Foreldre har bidratt med boller, muffins og pizza, med servering og rydding. Og når begge fremføringene er overstått blir det fest med kaker, bakt av de samme foreldrene, skriver Rut Eli Lindebø til ht.no.

- Dette er gøy, sier mange av deltakerne. Og det blir ekstra fint å fremføre påskemusikalen på lørdag og søndag.

- Vi håper det blir full kirke begge dagene så mange kan se hvor bra vi har jobbet og hvor fint og godt budskapet i påsken er, sier Rut Eli Lindebø.