Etterforskningsleder ved Narvik politistasjon, Jostein Kroken, sier fredag at harstadadvokat Rune Stenstrøm skal bistå den 20 år gamle mannen fra Harstad som ble knivstukket i Narvik tirsdag kveld.

Stenstrøm er partner i Advokatfirmaet Finn og har særlig kompetanse innenfor generell og spesiell strafferett.

Les også: Har avhørt skadd harstadværing

Jobber videre med etterforskningen

Han skal bistå harstadværingen som fremdeles er innlagt på Narvik sykehus med knivskader etter en episode der 21 år gamle Martin Bjørge Liebraathen fra Jessheim ble drept.

En mann på 23 år fra Ballangen er siktet for drap og angrept på harstadværingen.

I en melding forteller politiet at de ikke har mye nytt å melde fredag.

- Politiet er nå inne i en fase der vi jobber med å avklare hendelsesforløp og årsak gjennom teknisk og taktisk etterforskning, sier etterforskningsleder Kroken i en pressemelding.

Tidligere politiadvokat

Stenstrøm har erfaring fra mange hundre saker for henholdsvis tingrett og lagmannsrett. Stenstrøm har videre kompetanse innen etterforskning og iretteføring av økonomisk kriminalitet. Han har tidligere vært politiadvokat i Midtre Hålogaland politidistrikt.

Det er ikke avklart hvem som skal være bistandsadvokat for avdødes pårørende.

23-åringen som er siktet for drapet stakk fra åstedet og stjal en bil i Narvik tirsdag kveld. Etter en stund meldte mannen seg for politiet. 20-åringen fra Harstad hadde store skader, men er nå stabil på Narvik sykehus.