Kristina Arntsen er russepresident for avgangselevene på Stangnes og deler av Rå videregående skole. Det som skulle bli en hyggelig kveld med kåring av beste kostyme, endte med mange berusede mindreårige og slåssing.

- Enkelte var nærmest bevisstløse da de kom til Landsåshallen. Folk lå over doene å spydde, ungdommer hang nedover trappene, køene var lange i gangen og det var slåssing både inne og utenfor lokalet. Det var folk overalt, sier Arntsen.

Les også: Politiet brukte pepperspray på 17-åring som gikk til angrep

- Kjempesynd at enkelte ødelegger

Syv vakter skulle ta seg av sikkerheten på arrangementet. Til sammen var det 600 ungdommer i Landsåshallen.

Hun innrømmer at Halloween-festen kunne vært langt bedre planlagt. Russepresidenten er helt enig med politiet: Russen må skjerpe seg.

- Jeg synes det er kjempesynd at enkelte skal ødelegge for så mange. I etterkant ser vi at folk som laget bråk er ungdommer som har laget uro på fester før. Neste gang burde vi tenke over hvem vi inviterer.

- Inviterer kun russen

Halloween-festen var et arrangement for alle elevene på Stangnes, samt elevene fra yrkesfaglig på Rå videregående skole.

- Var planen å lage en diger fyllefest for 600 elever?

Arntsen forteller at russestyret planlegger flere fester i løpet av skoleåret.

- Hvor mange det blir vet vi ikke ennå. Vi vil planlegge bedre sammen med de som har ansvaret for vaktholdet. Neste fest vil i så fall bare bli for russen, forsikrer Arntsen.