Fredag/Lørdag

Harstad: En bil med to personer har kjørt av vegen på Kvæfjordeidet. Det opplyses at én er skadd. Politi og ambulanse rykket ut til stedet. Føreren anmeldes av politiet for brudd på vegtrafikk lovens paragraf 3. Det var en veldig fersk fører i bilen, og det var glatt på stedet.

Svolvær: Politiet kjørte til et av byens utesteder etter melding om overstadig beruset dame. Hun knakk foten på dansegulvet. Fraktes til sykehus, melder politiet.

Harstad: Ei rød lita sjekte er rekt av fra Kilbotn i løpet av natta.

- Si fra hvis du ser en slik i fjæra, kommenterer politiet.

Narvik: Politiet har hatt promillekontroll. Totalt 61 førere ble kontrollert.

- Alt var som det skulle være, melder politiet.

Beisfjord:  En personbil har kjørt av veien innerst i Beisfjordveien, men ingen ble skadet. Politiet dro ikke til stedet, og føreren ordnet med berging.

Harstad: En beruset person i 60-årene ble tatt hånd om av politiet, og satt i arrest. Personen drakk åpenlyst og var til sjenanse for publikum.

Sigerfjord: Brannvesenet og politiet rykket ut til Sigerfjord etter at noen tente på et søppelbål i et boligområde. Brannvesenet slukket bålet, og "eieren" av bålet vil bli anmeldt.

Harstad: Lokalt politi og Utrykningspolitiet har gjennomført en promillekontroll i sentrum. Totalt 102 førere ble kontrollert, men ingen av kontrollene førte til reaksjoner fra politiet.

Lørdag/Søndag

Harstad: Mye fyll og bråk i forbindelse med Halloween-feiring i Landsåshallen. En del mistenkes å være under 18 år. Politiet besluttet å avslutte festen, og foreldrene ble anmodet til å hente sine ungdommer. Én ungdom anmeldes også for vold mot politiet.

Sortland: Politiet har vært innom russefest på Samfunnssalen. En del bråk på stedet.

Narvik: Beruset person kjørt hjem av patruljen.

Lofast: Mellom Lofastkrysset og Sørdalstunellen er en elg påkjørt. Materielle skader, elgen løp videre. Viltnemda varslet.

Narvik: Utagerende person satt i drukkenskapsarrest. Kameraten bortvises fra sentrum.

Leknes: Patruljen har vært på en adresse på Leknes etter å ha fått meldinger om festbråk. Da patr kom frem var festen i ferd med å avsluttes.

Harstad: Patruljen kjører hjem en overstadig beruset person etter at forbipasserende ble oppmerksomme på mannen som lå i ei grøft.

Harstad: En mann til sykehus etter slåssing i sentrum.

Svolvær: Melding om slåssing med mange involverte i sentrum.

Narvik: Patrulje til utested etter at pers har nektet forlate. Etterkom pålegg fra patruljen og har forlatt.

Leknes: Patrulje til et utested etter melding om to personer som oppførte seg ugreit. De to var gått videre da patrulje ankom.

Gravdal: Patruljen har vært på en adresse etter klage på støy, festdeltakere lovet å dempe seg

Lofoten: Beruset person tatt seg inn og lagt seg i campingvogn. Ikke hans. Patruljen hjalp ham til rett hjem.

Narvik: Patruljen kom over en person liggende og sove på midtrabatten på E6/Kongens gate. Patruljen tar hånd om vedkommende.

Frøskeland: En lastebil kjørt av veien. En person i bilen. Ambulanse og politi på stedet. Fører klager over smerter. Glatt på stedet.

Leknes: Beruset person i sentrum, patrulje til stedet. Følges hjem av to kamerater.

Harstad: En person slått til av en annen, som så forlot stedet. Patruljen har søkt og funnet antatt gjerningsperson.

Harstad: Patruljen måtte ut og dempe et nachspiel i en privatbolig.

Harstad: En mann i slutten av tenårene involvert i slåsskamp. Fremsto ruset. Anmeldt for bruk av THC, kokain og benzo. Forholdet er erkjent.

Søndag

Skånland: - Trafikkulykke på E10. To biler og en elg er involvert. Utrykningsenheten er på vei, meldte politiet klokken 17:17. Ulykken er på E10 i Elvemokrysset på Skånland. Klokken 17:37 meldte politiet at brann, ambulanse og politiet er på stedet. Det var en person i hver bil, og det var lettere skader på begge personene. Begge tas med til sykehuset i Harstad.

- En bil var maltraktert, fullstendig knust i fronten. Den er ikke kjørbar. En elg var involvert i ulykken, men de nevnte skadene på bilen må ha vært fra bilkollisjonen, sier vår reporter på stedet. Elgen er for øvrig død.

Det var lange køer på hver side av ulykkesstedet, etter at trafikken var blitt stoppet i over et kvarter.

Nordvikmyra: Klokka 19.10 meldte politiet om en ny elgpåkjørsel, denne gangen på Nordvikmyra utenfor Harstad. Alle som ferdes på veiene i Sør-Troms nå i kveld/natt må avpasse farta og være oppmerksom.