Lørdag:

Harstad: Politiet stoppet natt til lørdag en bil hvor både føreren og passasjerene var ruset. Det melder politiet på twitter klokken 04.34 natt til lørdag. Føreren blir anmeldt for kjøring i ruspåvirket tilstand, og to passasjerer blir anmeldt for bruk av narkotika.

Svolvær: Utrykningspolitiet hadde trafikkontroll i Svolvær. Totalt 12 forenklede forelegg ble delt ut for mobilbruk, og fire personer fikk et bilbeltegebyr.

Sjøvegan: Patruljen hadde promillekontroll på Sjøvegan. 24 personer ble kontrollert, men ingen overtredelser.

Evenes: To biler kolliderte lørdag ettermiddag ved flyplassen i Evenes.

- En utenlandsk og et norsk kjøretøy var involert. Hendelsen som fant sted rundt klokken 15 lørdag ettermiddag. Det var ingen personskader, kun materielle skader på bilene. Veien er åpen for trafikk. Begge bilene trenger bilberging. Det vil skje senere lørdag kveld. De står ikke til hinder.

Søndag

Harstad: En sykkel ble stjålet fra Hestvikveien like før midnatt. Låsen var klippet av.

Leknes: En mann i 20-årene fikk førerkortet beslaglagt etter å ha bli tatt i fartskontroll. Den unge føreren hadde allerede for mange prikker.

Narvik: Politiet meldte om en trafikkulykke på Straumes klokken 23.04. En bil hadde kjørt av veien.

- Tre personer var i bilen, men ingen fastklemt. Alle klaget over smerter i rygg og nakke, melder politiet. De tre personene ble kjørt til sykehuset i Narvik.

Sortland: 18-åringen var på kjøretur på Sortland da han fikk beslaglagt førerkortet. Årsaken var at en passasjer i bilen hang delvis ut av bilvinduet. Verken passasjeren eller føreren var nok klar over konsekvensene av å henge ut av et bilvindu, for 18-åringen må nå gi fra seg førerkortet.

Harstad: Etter det Harstad Tidende erfarer skal det ha vært minst 50 stykker på en fest i et hus på Stangnes natt til søndag.

- Det var en hjemme alene-fest. Vi var sent på kvelden innom for å stanse festen, sier politiet til Harstad Tidende.

Festarrangøren gjorde ikke noe med oppfordringene fra politiet og de kom derfor tilbake til  klokken 00:45.

- Det var fortsatt fest senere på kvelden, og på vår andre visitt fikk de god hjelp til å stanse arrangementet, sier politiet.

Etter det Harstad Tidende erfarer skal det også ha vært tilkalt en ambulanse til stedet.

Narvik: En brann i en bolig i Hamsunds vei i Narvik er slukket, opplyser Nidtre Hålogaland politidistrikt opå twitter i 18-tiden søndag ettermiddag.

Samtlige personer kommet seg ut. En beboer undersøkes av helsepersonell etter å ha pustet inn røyk. Det skal ha vært brann i en vaskemaskin. Saken etterforskes av politiet Narvik.

Breistrand: En billist havnet søndag ettermiddag utenfor veibanen med bilen vedkommende kjørte mellom Trøssen og Breistrand. Det skal ha vært meget glatt føre på stedet. Politiet melder i ettermiddag at det var en person i bilen. Vedkommende skal ha kommet uskadd fra hendelsen.

Sandstrand: UP har hatt fartskontroll i 50-sonen på Sandstrand. Totalt 10 f.f. - høyeste 65 km/t. Lilleskånland i 90-sonen: ett f.f. - hastighet 108 km/t. Dette melder Nordland politidistrikt ved 21.15-tiden søndag kveld.

Andøy: En bilist fikk forenkelet forelegg for å ha kjørt i 61 i 50-sone