Politiet har hatt nok å henge fingrene i denne helgen. Her er oversikten:

Fredag og Lørdag

Svolvær: Klage på støy fra motorsag ved boligbebyggelse. Viste seg å være en beruset mann som kappet et tre for at kjæresten skulle få bedre utsikt. Politiet følger opp saken.

Kvæfjord: Forstyrrelse av nattero. Politiet dro ut til huset etter en klage på høy musikk. Vedkommende slo av musikken for kvelden.

Svolvær: Politiet kjører en overstadig beruset kvinne til legevakta for sjekk. Kvinnen ble til slutt overtatt av helsevesenet.

Harstad: Politiet oppretter sak etter at 3 personer endte opp på legevakta med skader etter slåssing ved taxi-holdeplassen i Harstad. Hendelsesforløpet er noe uklart, men politiet har oversikt på de involverte og har allerede tatt avhør i saken.

Harstad: Lørdag ettermiddag fikk politiet inn en melding om brann i en bil på Stangnes. Bilen stod inne i et telt utenfor Servicegrossisten på Stangnes.

Politiet skriver på Twitter at bilen tok fyr i forbindelse med arbeid med skjærebrenner, og at bileier er sendt til sykehus for sjekk etter å ha pustet inn giftig røyk.

I følge politiet var det bileier selv som slukket bilbrannen.

Foto: Politiet

Lødingen: Politiet har gjennomført en trafikkontroll i Lødingen lørdag. 16 bilister og kjøretøy ble kontrollert og det ble utstedt ett forenklet forelegg for manglende sikring av barn i bil. I tillegg fikk en bilist mangellapp.

Evenes: Politiet melder lørdag at et jaktlag på Veggfjellet savner jakthunden sin. – Hunden hadde los etter en elg og er i området ved Holmvann, heter det i meldingen.

Søndag

Narvik: Politiet melder at de har vært på en adresse hvor det har blitt avholdt hjemme alene fest. Det var ifølge politiet over 30 ungdommer til stede da politiet avsluttet festen.

Hadsel: Mistanke om promillekjøring. En mannsperson framstilles for utåndingsprøve og siktes etter mistanke om promillekjøring, sak opprettes, skriver politiet på Twitter.

Leknes: Politiet får inn melding om en privatfest som har kommet litt ut av kontroll. Når patruljen ankommer er det 35-40 ungdommer til stede. Politiet avsluttet festen.

Narvik: En person anmeldes etter håndgemeng i Narvik sentrum natt til søndag. Vedkommende ble også pålagt av politiet å forlate sentrum.

Harstad og Svolvær: Up har avholdt kontroll i området i helga. Det resulterte i fire førerkortbeslag og 20 forenklede forelegg

Harstad: Politiet fikk melding om at en sort- og hvitfarget dvergsnauser ble funnet på Stangnes søndag. Eieren ble bedt om å kontakte politiet.