Maria Sandberg fra Evenskjer er nå nesten så nær seier som det går an å bli i videokonkurransen arrangert av telefonselskapet Chess. Hun er i nå på andreplass, med 22.956 stemmer. Vi tillater oss å være lokalpatriotiske og legger ved lenken til nettstedet der du kan stemme.

Gå til dette nettstedet for å hjelpe Maria til seier

Lederen, Anne Line Gjersem, har 23.574 stemmer når det er 14 timer igjen å stemme. Avgjørelsen faller ved midnatt.

Veien til toppen

Etter at publikum stemte frem sine favoritter blant 2.000 videobidrag var Maria Sandberg fra Evenskjer blant de 13 finalistene i konkurransen #GjørDinGreie arrangert av mobilselskapet Chess.

Sandbergs greie er motorcross og snøscooter og i fjor fortalte vi at sponsorene er ville etter Maria.

I videoen får du se henne prøve en salto med snøscooteren som ikke går helt som planlagt. Kjøring på vann og andre triks i snøen gjør det tydelig hvorfor Sandberg ble blant favorittene.

- Jeg vil egentlig ikke karakterisere dette som ekstremt, men for andre som ikke holder på med snøskuterkjøring kan det godt oppfattes slik, sa Sandberg da vi snakket med henne i fjor.

Chess-sjef Arve Andreassen sier at vinneren får et sponsorat på 50.000 kroner.

- Vinneren skal levere innhold til Chess og hjelpe os med å styrke merkevaren og skape stopp-effekten i sosiale medier. Med andre ord skal vinneren gi oss kreativitet og underholdning i form av bilder, video og tekst som vi kan spre i sosiale kanaler, sier Andreassen.