Dette skjedde i natt

Politiloggen er lang natt til søndag.
nyheter

Bø i Vesterålen: Politi og brann rykket ut til en gress/lyngbrann ved Gåslandsvannet. Kunne være fare for spredning til ubebodd fritidsbolig. Brannen slukket. Trolig 2-3 mål med mark som er svidd av.

Stamsund: Mann hadde falt og slått hodet i asfalten utenfor Mannfallet pub. Ikke slåsskamp. Blir tatt hånd om av ambulanse.

Sortland: To rødrussjenter har ryddet opp i Parken etter lørdagskveldens treff. Nå er det ryddig og pent. Honnør til flink ungdom.

Harstad: Beruset og vanskelig gjest på et av byens utesteder. En person bortvist og pålagt å holde seg borte fra sentrum.

Myre: En person skal være slått ned utenfor Høtten pub. Ambulanse og politi til stedet. Mistenkte innrømmet forholdet og var villig til å ta straffen for dette.

Leknes: Ung mann ble bortvist fra sentrum flere ganger. Var tydelig ruspåvirket. Innbrakt og satt i arrest. Driver nå på med nakenyoga på cella, skriver politiet.

Harstad: Melding om bråk på et utested. Stille og rolig da patruljen ankom. Personen hadde forlatt.

Harstad: Tumulter på City. En person skal ha svimt av. Mulig slåsskap i forkant av besvimelsen. Politi på stedet. To personer involvert. Kjærlighetsdrama mellom to gutter som skal ha et nært forhold til samme dame. Blåveis utdelt.

Harstad: Ung gutt og jente hadde ødelagt vask inne på toalett i Stangneshallen. Hva som var årsak til skaden er ukjent. Personene er kjent.

Sortland: Beruset og vanskelig person på et av byens utesteder. Rolig og medgjørlig da politiet kom til stedet. Personen bortvist fra stedet.

Narvik: Russetreff i Ornesvika. Har vært en del tumulter der lørdag kveld. Ung mann bortvist fra stedet og hentet av mor.

Narvik: Mann, 40 år, beruset og vanskelig. Nektet å forlate utested. Like etter viste det seg at at mannen hadde forlatt likevel.

Sortland: En ung gutt fikk slått hodet i bakken i forbindelse med slåssing. Tas hånd om av ambulanse.

Svolvær: Em innringer fra sentrum som meldte at en ukjent person hadde tatt seg inn i leiligheten og lagt seg til å sove på sofaen.

Sama: Høy musikk på en adresse. Ung dame som leietaker. Bedt om å dempe musikken, noe hun ville etterkomme.

Sortland: Melding om slossing ved paviljongen. En person skal ha eglet til bråk.

Narvik: Huseier med fest/bråk i Taraldsvik bedt om å dempe støynivå av hensyn til naboene. Lovet å etterkomme dette.

Harstad: Melding om en ungdom som hadde falt ned fra et tre i Folkeparken og skadet seg. Politi og ambulansen til stedet.

Stokmarknes: Hjemmefest med feiring av 18-årsdag resulterte i irriterte naboer som klaget på høy musikk og støy.