Jakobs Skillingstad fra Kilkameratene tok sitt andre gull i løpet av mesterskapet da han vant med to tideler foran Hallvard Romsaas fra Tromsø skiklubb i klasse gutter 14 år 3,75 kilometer fellestart klassisk.

Også Fjell skilags Jan Arthur Reinås tok sitt andre gull da han vant med 3,2 sekunder foran Medkilas Sigve Bornø Novstad på 15 kilometeren i klasse menn 17 år, klassisk fellestart

Medkilas Ingeborg Hansen kapret også sitt andre gull for helga da hun gikk til topp i klasse jenter 14 år over 3,75 kilometer.

Etter en noe skuffende 5. plass i går på Medkilas Herborg Skjelle, slo hun i dag knockout på konkurrentene da hun i suveren stil vant klasse jenter 15 år over fem kilometer med 20,2 sekunder på nummer to.

På tremila i herreklassen ble det et spurtoppgjør av de sjeldne da Martin Mikkelsen gikk til topps, fattige syv tideler foran Håkon Mikalsen fra Nordeisa IL.

Ingeborg Hansen (t.v) og Herborg Skjelle i Medkila skilag tok hvert sitt gull lørdag. Foto: privat