Eventyrlig padlehelg i Lødingen

Vinterpadletreffet 2016 samlet 70 entusiastiske padlere på Offersøy i Lødingen i helgen.
nyheter

Med fokus på trygg padleglede hele året, hadde arrangementskomiteen satt sammen et allsidig program med turer og workshops for alle ferdighetsnivå da 70 padlere møttes på rolig hav under solidyll på Offersøy.

- Kystlandskapet i Svellingen gav mangfold og variasjon for aktiviteter og turer på havet. Sikkerhet i et godt padlemiljø og gjennomgående vertskap for padlerne er et hovedanliggende for treffarrangørene, og godt planmessig arbeid har skapt et inkluderende arrangement som nå fremstår som et av Norges beste padlearrangement, forteller vertskapsansvarlig Jan-Erik Kristoffersen.

Gjennom tre dager ble det gjennomført turer med forskjellige lengde og utfordringer, sier han. Workshops har inkludert både kokekurs med bålpanne og grill, kommunikasjon på havet ved Bodø Radio, reparasjon av kajakk, lokalhistorie og rigging av vinterkajakk.

- Vinterpadletreffet og klubbene i regionen er i samarbeid med Norges Padleforbund og Visit Harstad i sluttfasen av et arrangementsutviklingsprosjekt som andre klubber og arrangører kan benytte seg av, sier Kristoffersen.