Kåringen skjedde på Se og Hørs kjendisgalla i Chat Noir i Oslo. Det er Aller Media som for tredje år arrangerer festen der det kryr av mer eller mindre kjente folk.

Det var en spent blogger som ankom kjendisfestens vorspiel sammen med sin svenske bloggerkjæreste Robin Johansson. Sophie Elise hadde aldri før vært på en kjendisgalla, og syntes det var veldig hyggelig.

– Det er superhyggelig å være her, sa hun.

Den Sophie Elise vi vanligvis ser, stilte i en noe avdempet klesdrakt i svart og hvitt.

– Jeg ville ikke stille i glitter og glam, men gjøre noe annet i dag. En litt mer tilbaketrukket stil, kanskje litt sofistikert og rent, sa hun på kjendisgallaens vorspiel.

Så gikk hun inn til prisutdelingen og da hun mottok prisen som Årets blogger var det en  glad mottaker som sto på scenen.

– Det er utrolig gøy å vinne prisen. Jeg er veldig glad og skal feste og feire at jeg har vunnet den, sa hun etter prisutdelingen.

Sophie Elise er glad for at det er publikum som har stemt henne fram.

– Jeg setter veldig pris på alle som har stemt på meg.

Kanskje var det den Sophie Elise som har blogget om annet enn "rosa-stoff" som sikret prisen. Hun har de siste månedene gjort seg bemerket med innlegg om palmeolje, nettroll og asylsøkere.

– Jeg har fått høre så lenge at om en for eksempel bryr seg om bilder og liker sminke, så har en ikke rett til å uttale seg. Nå har jeg vist at man kan gjøre det likevel, sa den glade vinner.

Truls Svendsen fra Tromsø fikk prisen «Årets TV-navn».