Sjokktap for Bayerns kvinnelag gir Wolfsburg håp

Bayern Münchens kvinnelag i fotball gikk på et sjokktap mot Hoffenheim lørdag etter å ha ledet med to mål. Nå er gullkampen plutselig åpen igjen.

Ingrid Syrstad Engen og Wolfsburg kan igjen håpe på seriegull etter at lederlaget Bayern München gikk på et sjokktap mot Hoffenheim. Foto: Szilard Koszticsak, MTI via AP / NTB 

ntbsport

Bayern vant sine 17 første seriekamper og så ut til å ha avgjort duellen med tittelforsvarer Wolfsburg, men lørdag ble det 2-3-tap i kampen mot serietreeren. Nå kan Ingrid Syrstad Engen, Karina Sævik og de andre Wolfsburg-spillerne håpe igjen. Slår de Freiburg søndag, er de bare to poeng bak lederlaget, som 9. mai kommer på besøk til Wolfsburg for å spille det som kan bli en seriefinale.

Et selvmål av Luana Buehler og en scoring av Lea Schüller ga Bayern 2-0-ledelse over Hoffenheim før det var spilt et kvarter. Da sto Bayern med 70-3 i målforskjell, men ved kampslutt var det blitt 70-6.

Tabea Wassmuth, Katharina Naschenweng og Nicole Billa scoret for gjestene i løpet av ti minutter fra det 63. til det 73. minutt, og årets sjokk i tysk fotball var et faktum.

Bayern er i semifinale i mesterligaen, men tapte for Wolfsburg i den tyske cupens semifinale.

(©NTB)