Koronasmitte stoppet tysk cupkvartfinale

Et utbrudd av koronasmitte hos 2.-divisjonsklubben Jahn Regensburg har ført til at cupkvartfinalen mot Werder Bremen tirsdag er utsatt.

Jahn Regensburg jubler etter å ha slått ut Köln i den tyske cupen forrige måned. Lagets kvartfinale mot Werder Bremen skulle vært spilt tirsdag, men er utsatt som følge av et koronautbrudd. Foto: Armin Weigel, DPA via AP / NTB 

ntbsport

Tysklands fotballforbund (DFB) har bestemt at kampen skal spilles på et senere tidspunkt, ettersom spillerstallen i Jahn Regensburg er satt i karantene som følge av utbruddet.

Ifølge lokale helsemyndigheter i Regensburg er det avdekket åtte smittetilfeller, hvorav iallfall fire har testet positive på den britiske virusmutasjonen.

Trener Mersad Selimbegovic er en av de åtte som har testet positivt. Jahn Regensburg meldte allerede fredag at han er smittet.

Hele spillerstallen er satt i 14 dagers karantene. Det betyr at Jahn Regensburgs kamper i 2. Bundesliga mot Osnabrück (7. mars) og Greuther Fürth (13. mars) må utsettes.

Jahn Regensburg var for første gang i klubbens historie klar for kvartfinale i cupen. Laget gikk videre etter straffesparkkonkurranse i alle de tre tidligere rundene.

(©NTB)