Rock’n roll-posører

– Fireren reddes inn på spilleglede, godt humør, og ikke minst på at de klarte å lage rockestemning, skrvier anmelderen.

Full rulle: Åge Sten Nilsen gav alt fra første stund.  Foto: John Henry Storhaug

meninger

Åge Sten Nilsen, best kjent fra MGP med WigWam, og ikke minst for Queenshowet han var hovedpersonen i. I kveld forsøkte han å stå på egne bein i kulturhuset, med smakebiter fra alle konstellasjoner han har vært en del av. Og det bandet han hadde med seg, var i alle fall i stand til å levere sin del av varene.

Bredbeint rock’n roll, der alle knepene var på plass, fra nøye innstudert posering, til fengende riff og licks fra den hardere biten av rockens historie. Hovedpersonen selv, var som han alltid har vært, en smule duracellkanin, som var både høyt og lavt på scenen. Påfallende godt humør og spilleglede, og en publikumsflørt uten like. Når man i tillegg har tre stk. maskiner som spytter ut flammer på scenekanten, da er i alle fall den delen av suksessen sikret.