Lions Club Harstad Sør går på tomgang

Vi har i likhet med mange lag og foreninger har på grunn av pandemien måtte avlyse og utsette våre forskjellige inntektsgivende aktiviteter samt ulike tilbud, skriver president i Lions Club Harstad Sør.

LIONS: Loppemarked er av aktivitetene som Lions Club Harstad Sør har holdt over årene.   Foto: Privat

meninger

Siden smitteverntiltakene ble innført har vi måtte avlyse planlagte mannekengoppvisning, tilstelninger på sykehjem, den årlige aktivitetsdagen med konkurranser og grilling for funksjonshemmede på Trondenes i juni. Ett populært arrangement som mange med ledsagere deltok på.

Ett planlagt julelotteri som har gitt oss muligheten å bidra med ett større beløp til humanitære tiltak er også avlyst, men forsøkt avviklet til påske neste år.

Dessverre måtte vi også skrinlegge vår årlige juleaksjon med produksjon og salg av pyntede dekorasjoner av edelgran. Så det er bare å beklage til våre mange trofaste kjøpere.

Det eneste inntektsgivende tiltak vi har klart å opprettholde er produksjon av strøsand som blir levert i sekker merket med vår logo og solgt på butikker i Bårdnakkveien og i Medkila, så takk til de som benytter seg av dette tilbudet og takk til nevnte butikker.

Som alle andre ser vi fram til mer normale tider slik at vi kan fortsette vår humanitære virksomhet som vanlig. LC Harstad Sør er en liten klubb med bare 15 medlemmer, så ta gjerne kontakt visst du ønsker å delta i slikt humanitært arbeid. Vi er 35 år til neste år.