Meninger:

Kjære Erna Solberg

Da du og dine medpolitikere ble valgt inn for å styre dette landet så lovet du og dine gull og grønne skoger og det viktigste av alt så lovet du og jobbe for folket ditt!

Rune Strand fra Harstad engasjerer seg for de mindre bedriftenes ve og vel, etter koronakrisa.  Foto: Privat

Tenk hva det vil si for at samfunn både lite eller stort, at alle disse bedriftene blir borte, og ikke minst tenk over hva det vil det bety av tapte inntekter til staten.

Rune Strand
meninger

Men hvem er egentlig folket ditt Erna?

Om du ikke viste det så er folket ditt de som har gitt sitt blod, svette og tårer for å holde dette landet oppe og velgående.

Det er de som hver eneste dag holder sine bedrifter gående selv om det har vært enorme nedturer eller oppturer så har de bidratt til at velferdsamfunnet vårt er noe som mange andre land bare kan drømme om.

Dette er fantastiske mennesker som er ryggraden av norge og de fleste av de har måtte ofre mye i sine år for å holde sine bedrifter gående for at staten skal få sin skatt, avgifter og moms.

Det eneste de ønsker de som er selvstendig næringsdrivende er å få gå på jobb og leve den drømmen de var så heldige å få starte, få jobbe og slite hver eneste dag for å holde den drømmen gående og for å leve et godt liv.

Disse fantastiske menneskene som har startet småbedrifter enten om det er 1 ansatt eller 20 ansatte så har de vært med på å holde norge gående og vårt velferdsamfunn gående på alle mulige måter og det står det stor respekt av og man må bare gi honnør til alle og enhver av disse utrolige hardtjobbende og dedikerte personene❤

Men når du kjære Erna sitter og tenker over krisepakker som du skal fordele ut for å hjelpe til i disse utrolige vanskelige tider man går imot for veldig mange mennesker, hvordan er det du egentlig tenker da!

Det som mest sannsynlig kommer til å skje er at de fleste småbedrifter kommer til å slite noe helt forferdelig framover og i verste fall gå konkurs når denne epidemien er over og at folk kan gå tilbake til jobbene sine.

Men hvem som har arbeid å gå tilbake til, hvem som har en bedrift å gå tilbake til vites ikke i disse utrolige usikre tidene.

Det som man vet er at de fleste bedrifter både små og store kommer til å gjennomgå en av de største prøvene de har hatt siden bedriften deres startet.

Tenk over hva det vil si at alle disse bedriften legges ned, alle menneskene som mister jobbene sine, alle som må gi opp drømmen sin og ikke minst hva det vil si for alle disse menneskene økonomisk.

Tenk hva det vil si for at samfunn både lite eller stort, at alle disse bedriftene blir borte, og ikke minst tenk over hva det vil det bety av tapte inntekter til staten.

Tenk på alle disse fantastiske menneskene som har lagt ned blod, svette og tårer for å få sine bedrifter og sin drømmer virkeliggjort og som er en enorm del av vårt velferdssamfunn.

Kjære Erna tenk over den enorme pengekassen du sitter på og hvem som er årsaken for at den pengekassen er såpass full som den er.

Disse bedriftene og menneskene som er ryggraden av vårt samfunn har vært med å betale sine hardt tjente penger for at de skal få leve ut drømmen sine og bidra på alle mulige måter til vårt velferdssamfunn.

Men når trange og vanskelige tider kommer så viser du kjære Erna hvor lite du og staten setter pris på alle disse fantastiske bedrifter og mennesker.

Konsekvensene av dette kan bli fatale for hele Norge og for veldige mange småbedrifter og mennesker som har gitt sin sjel for å holde sine bedrifter gående i alle år.

Nå er tiden inne kjære Erna for at du holder ditt ord og at folket som du lovet å jobbe for får den hjelpen de trenger, det har aldri vært viktigere enn nå!!

Du har en ting å gjøre kjære Erna det er å stikke hånda i pengesekken og holde ditt ord med å hjelpe og jobbe for folket ditt, og hjelpe de bedriftene som sårt trenger hjelp nå med å ikke gå en usikker framtid i møte.

Nå kjære Erna har du en mulighet til å vise hva du egentlig står for og hva det norske folk betyr for deg!

Hva alle disse småbedrifter betyr for staten og ikke minst hva de betyr for vårt velferdssamfunn!

Jeg håper inderlig at alle disse fantastiske småbedrifter som drives i en småby eller storby, har 1 ansatt eller 20 ansatte får den hjelpen de trenger for å overleve denne krisen og kan gå tilbake til en normal hverdag når denne krisen er over.

Så håper jeg at alle som en støtter opp om all disse lokale bedriftene med å handle enten på nett hos disse butikkene eller kjøpe gavekort så de får en form for inntekt når de ikke kan ha åpent.

Mange kan tenke over å starte spleis for en bedrift som de vet sliter og som kommer til å slite med å holde hjulene gående etter denne krisen er over.

Håper dere alle som en får den hjelpen dere trenger og ikke minst den støtten dere trenger for å holde drømmene deres i live og for å ha noe å gå til når denne oppoverbakken har nådd toppen.

Kjære Erna du har en ting å gjøre å det er å hjelpe ditt folk når de trenger det som mest, nå har du din største prøve som statsminister nå får man se om du har kompetanse og evner å hjelpe ditt folk som du har lovet!

Bare en siste ting før man avslutter:

Støtt, støtt ,støtt alle lokale bedrifter så man kan bidra til at disse overlever så man kan benytte de etter krisen er over.

Støtt hverandre og støtt lokalt på alle mulige måter.