Leserinnlegg:

Hjelp! Vi trenger et ja!

Dør det mer fisk nå? Hvor mange må vi permittere? Hva med alle private lån?

- VI TRENGER ET JA: - Vi håper dere som er politikere, med støtte i lokalbefolkningen, gir oss muligheten til mer areal og mer verdiskaping, skriver daglig leder Åse M. Valen Olsen i Sørrollnesfisk og Elisabeth Balteskard i Northern Lights Salmon. I midten fõrer Arne Balteskard. Foto: Tone A. Karlsen 

meninger

Frustrasjonen har lyst i krinker og kroker de siste ukene. Usikkerhet og fortvilelse, først og fremst for all flott fisk som lider. Vi har stått på døgnet rundt. I panikk, i sorg og usikkerhet. Hva med alle de ansatte? Bygda vår? Hva med alle leverandørene? Klarer vi å holde «folk i husan»?

Algesituasjonen her i nord har satt oss i Northern Lights Salmon og Sørrollnesfisk AS i en svært så utfordrende situasjon. Med hovedbase i Balteskard i Grovfjord og på Enkeltstein ved Sørrollnes er vi to familieeide selskap som har blitt svært sterkt rammet de siste ukene. I tillegg er vårt slakteri på Ibestad, Breivoll Marine Produkter, naturlig nok svært berammet når det ikke er noe fisk å slakte i området.