Refser Amfi-ansatte:

- 11 biler med ansatte parkerte ved kirka og gikk på jobb

- Frekt og det er heller ikke første gang.

Kanebogen Kirke  Foto: Tore Skadal

meninger

At manglende parkering for ansatte ved Amfi kanebogen går ut over parkerende som skal ta et siste farvel, er ikke greit, forteller en person som titt og stadig er innom kirkegården ved Kanebogen kirke.

- Senest i dag observerte jeg 11 biler med ansatte fra Amfi kanebogen parkere ved Kanebogen kirke før de gikk på jobb. Dette synes jeg er frekt, og det er heller ikke første gang.

- Ved begravelse av et familiemedlem for et par uker siden måtte flere av de som skulle i begravelsen parkere nede på Amfis kundeparkering, da en god del av parkeringsplassene var opptatt før klokken 10. Er dette greit? Nei det er ikke det.

Tipseren håper ledelsen ved Amfi kan ta tak i dette med parkering.

- Det er etter min mening bedre at de parkerer på egen kundeparkering, dette gjør jo mange av dem allerede, lyder et hjertesukk.

Senterleder Lars Holst Roness sier at han ikke kan si om det er ansatte, kunder eller andre som kan finne på å parkere ved kirka.

- Det eneste jeg vet er at det er en offentlig parkeringsplass og at de som står der mer enn to timer kan bøtelegges, sier senterlederen.