American Horror Story: Murder House (sesong 1) hadde premiere 5. oktober 2011 påAmerikansk TV 5, og sesongavslutningen var 21. desember 2011. Første sesongbestår av 12 episoder.

Murder House handler hovedsakelig om familien Harmon. Etter atmor, Vivien, oppdager at far, Ben, har vært utro, bestemmer de seg for å flyttefra Boston til Los Angeles, for «å starte på nytt». Familien bosetter seg i Murder House, et hus som er hjemsøkt avalle sine tidligere beboere. Etter hvert som tiden går, innser de at det somskulle bli deres nye, perfekte liv sakte, men sikkert utvikler seg til å blideres verste mareritt.

American Horror Story: Asylum(sesong 2) var på luften i Amerika fra 17. oktober 2012 til 23. januar 2013.Andre sesong består av 13 episoder.

Asylum handler om pasienter, nonner og leger som bor påmentalinstitusjonen Briarcliff, i Massachusetts i 1964. Nonnene Jude (JessicaLange) og Mary Eunice (Lily Rabe) har ansvaret for å opprettholde institusjonenfor de psykisk syke, som ble grunnlagt av Monsignor Timothy Howard.Vitenskapsmannen Dr. Arthur Arden (James Cromwell) og psykiater Dr. OliverThredson behandler pasientene. Pasientene, som hevder at mange av dem har blittinnlagt mot deres egen vilje, inkluderer den lesbiske journalisten Lana Winters(Sarah Paulson), seriemorderen Kit Walker, og morderen Grace Bertrand.

Serien anbefales for ungdom og voksne i ung alder.Handlingen, i både Murder House og Asylum, kan beskrives som komplisert, grov og nifs. Denne serien er verdtå få med seg på grunn av «higet» man sitter igjen med etter endelsen i hverepisode, og selvfølgelig også på grunn av skuespillernes fantastiskeprestasjoner.