Han synes også alle fem ansatte jobber godt sammen og at jobben klaffer godt med hobbyen hans. Mats forteller om nyheter innen spillverdenen.

Den spilltypen som er mest solgt er openworld-spill med hardpakket action som Grand Theft Auto V, Saints Row IV og Assassins Creed, bare for å nevne noen. Andre populære spill er Call of Duty: Black Ops II og The Last Of Us.

Nyheter i fokus:

Sonys nye konsoll PlayStation 4(PS4) skal lanseres 29. November i år. Spilleglade folk i alle aldere er spent på hvordan konsollen kommer til å framstå. I motsetning til PS4 er Microsofts Xbox One utsatt til neste år i en rekke land, blant annet i Norge. Microsoft hadde opprinnelig lanseringsdatoen den 21. November i år, den gjelder fortsatt for de fleste land, men i Norge og syv andre land gjelder ikke dette. De syv andre landene er Belgia, Danmark, Finland, Nederland, Russland, Sveits og Sverige.

Microsoft vil ikke si noe spesifikt om hvorfor de har utsatt lanseringen, annet enn at «mange faktorer» har spilt inn. Blant forsinkelsesårsakene nevner de oversettelse av tale- og tekstelementer og lokale samarbeidspartnere for programmer i hvert land.

Watch_Dogs

Karakteren du styrer i spillet heter Aiden Pearce, en mann som er formet av vold og besatt av overvåking og filmer familien sin tjuefire timer i døgnet i hemmelighet for å beskytte dem mot noe som har skjedd i fortiden. Uheldigvis havner familien hans i vansker igjen.

Presset til sitt ytterste, må han ta rettferdigheten i sine egne hender og konfrontere et korrupt system med hva enn han måtte ha for hånden. Aiden blir en moderne uoffisiell helt. Ikke en helt fra 70-tallet med kappe, tights og maske, men et ordentlig menneske som må håndtere konsekvensene av sine handlinger.

  • Slippdato: 21. november 2013

  • Sjanger: Action

  • Aldersgrense: 18+

  • Utvikler: Ubisoft Montreal

  • Utgiver: Ubisoft

Aiden Pearce i Watch_Dogs Foto: Watchdogs.ubi.com