Tom Inge Andersen"/>

Til Høstutstillinga

Ikke bare er hun tatt ut til å være med i årets høstutstilling, Marit Victoria Wulff Andreassen er også en av de spesialinviterte kunstnerne i Iver Jåks minneutstilling som skal vandre ut 2010.
kultur

Kasfjordkunstneren er en av de spesialinviterte kunstnerne i Iver Jåks-utstillingen som åpner i Tromsø Kunstforening lørdag. Neste stopp for utstillingen er Harstad mot slutten av september.

Gjennom skogen

– Ellers er jeg tatt ut til å være med i Høstutstillinga med verket "Gjennom skogen", en collage/tegning, serie laget til boka "Meningen med sex". Verket vises i et spesialbygget monter, forteller Marit Victoria Wulff Andreassen.

Høstutstillinga er trolig den utstillinga som får mest medieoppmerksomhet i Norge og i 2006 fikk kasfjordkunstneren antatt hele tre verk på utstillinga.

– Men så har jeg jo blitt refusert mange ganger også. Har ikke oversikt over hvor mange ganger jeg har søkt om å bli antatt, sa hun til Harstad Tidende da.

Forunderlig reise

I anledning Europeisk Kulturhovedstad 2008 flyttes Høstutstillingen til Stavanger etter en måned i Kunstnernes Hus i Oslo. Åpning i Oslo i september og i Stavanger i oktober.

– Dagen etter Høstutstillingas åpning i Oslo reiser jeg til Svalbard for å åpne en utstilling sammen med fire andre Stavangerbaserte kunstnere under tittelen "Forunderlig Reise - Markeringsdistrikt Stavanger", sier Marit Victoria Wulff Andreassen.