Tina Eilertsen"/>

Han er Madonnas personlige healer

Tor Arne Jensen bor i Harstad og er ofte i kontakt med artisten Madonna. Nylig var han tre dager hjemme hos henne.

  Foto: Øivind Arvola

  Foto: Øivind Arvola

kultur

Tor Arne Jensen og Madonna har noe felles. Her forteller han historien om da han ble invitert hjem til divaens bolig i London.

Homoikon

– Jeg fikk treffe henne backstage etter en konsert i New York i april. Flere tilfeldigheter førte til at vi fikk en spesiell kontakt. Vi delte tanker. For å gjøre ei lang historie kort, jeg ble oppringt av en av hennes assistenter og invitert til et møte.

– Hva er det dere har felles?

– Madonna er veldig opptatt av det paranormale, av healing og kanalisering. I tillegg har hun alltid vært et homoikon, og kjempet for de homofile. At jeg er homofil - og healer - synes hun er veldig fascinerende.

– Fordi?

– Fordi hun er et nysgjerrig menneske. Og fordi healing er noe man forbinder med en nådegave fra Gud, mens de homofile ifølge mange er fordømt av både paven og kirken. Hun er forresten utdannet innen kabbalah, som ikke er en religion, men et livssyn. Et livssyn som har mye felles med det jeg bruker i mitt virke som healer.

Personlig healer

– Og nå har du ikke bare vært Madonnas gjest. Du har vært hennes healer?

– Jeg har gitt henne lys, ja. Vi hadde også mange samtaler om healing og kanalisering. Healing betyr egentlig å sende lys. Madonnas motto er at menneskene er selve lyset. Nettopp dette handler mange av hennes tekster om.

200 på venteliste

Tor Arne var bare tre år da bestemoren begynte å lære ham healing. – Bestefaren hennes igjen hadde det samme i seg, og han hadde samiske aner. Kanskje kommer det derfra, sier Tor Arne. I dag jobber han på SpaSpa i Harstad, og har over 200 kunder på venteliste.Møtes igjen

Innimellom samarbeider han med en annen homofil healer, Stein Ove Jensen fra Trondheim, som til daglig har sitt virke ved StatoilHydro. Noe Madonna synes er helt spesielt, ifølge Tor Arne.

– Det vekket hennes nysgjerrighet, det at to homofile healer sammen. To gutter utdannet innen helsefag og økonomi, med respektable jobber ved siden av virket som healer. Madonna mener vi to har fått en helt spesiell oppgave sammen. Vi har også opplevd forbløffende resultater når vi har gitt lys sammen.

– Hva med deg og Madonna? Når ser du henne igjen?

– Vi skal møtes igjen i løpet av sommeren. Jeg kan ikke fortelle når og hvor, men det har med healing å gjøre.

PS Harstad Tidende har søkt å få kontakt med Madonna, uten å lykkes. Vi har sett bilde av Madonna sammen med Tor Arne Jensen, men superstjernen tillater ikke at dette brukes.

Se intervju med Tor Arne Jensen i TV Hålogaland mandag klokken 17.30 og 18.30.