Hadde disse fire holdt til i en større by, hadde de vært kulthelter

En uslåelig bande. Slik beskriver vår anmelder liveshowet til podcasterne i Nedtelling.

Nedtelling: Silje Øverås Myhre, Rolf Breimo, Ronny Fyhn Hansen og Petter Ytterstad. Bidro sterkt til solid trim av lattermusklene.  Foto: John Henry Storhaug

kultur

Nedtelling, hva skal man egentlig si om dette firkløveret. Tre herrer i sin beste alder, med litt ulikt syn på livet, og et rappkjefta kvinnfolk. Av og til blir summen av fire personer noe mer enn fire, og slik er det definitivt med dette gjenget. De er en uslåelig bande.

Hadde disse fire holdt til i en større by, hadde de vært kulthelter. Folk hadde antakelig dratt rett fra jobb, og stått i kø, helt til innslipp, for å sikre seg å få være til stede på forestillingen. For den personlige kredibiliteten, hadde det vært et være eller ikke være, å ha vært til stede på den siste forestillingen av showet. I koronatiden fikk kun 50 personer plass i salen.