Anmeldelse:

Plutselig vender forestillingen og blir en hardtslående pønksesjon

Teaterrebellene slår til igjen. I grensesnittet mellom poesi & punk, mytiske univers & hverdagsrealisme, Hollywood & Dverberg triller denne perlen av en estetisk båt ut av naustet og sjøsettes under Festspillene i Nord-Norge.

gullsengens tumleplass. Alle foto: Steve Nilsen 

kultur

Lost and Found productions særegne estetikk kan ikke fanges i et øyeblikk eller kategoriseres i en sjanger. Dette er et fremadstormende eksperimentelt musikkteaterkompani som bryter grenser og forflytter publikum.


Festspillene:

«Sofie og Kathrine»: Ei gripende og sterk forestilling

Urfremføringa av «Sofie og Kathrine» er ei gripende og sterk forestilling spilt av barn og ungdom fra Lille Hålogaland Teater.

 

Årets forestilling spilles ut i en verden midt imellom drøm og virkelighet. Vi beskuer et stort fremoverlent silkelaken som scenegulv og en projisert bakvegg, som til sammen danner en scenografisk tumleplass for en lekker visuell reise.