Hjemvendt melankoli

Inger Nordvik kom hjem til Harstad med egen, nyutgitt musikk.

SAMSPILL: Inger Nordvik i konsentrert samspill med bassist Kalle Enkelmann. Foto: Inga Helene Juul 

kultur

Fredag kveld var det duket for nok et møte med en av de mange sangerne som Harstad har fostret de siste årene. Inger Nordvik er født og oppvokst i byen og fikk sin grunnleggende musikalske opplæring på Harstad kulturskole. Etter høyere klassiske musikkstudier ved Barratt Due Musikkinstitutt, er hun nå bosatt i Berlin hvor hennes gryende singer/songwriter-karriere er i ferd med å skyte fart.

I forrige uke slapp hun låta «Wolves and Sheep», og til høsten kommer debutalbumet «Time», hvor flere av låtene er spilt inn i Skånland kirke. Nå er hun ute på sin første turné i Nord-Norge, og et sekstitalls harstadværinger la turen til kulturhusets lillesal for å sjekke ut Nordviks musikk.