Bel Chorus løsner på snippen og gjør seg klar til korkonkurranse

Tar du turen på én av Bel Chorus’ tre konserter i helga, vil det garantert tine deg opp, samtidig som du får musikalsk balsam for sjela.

Bel Chorus i Galleri Nord-Norge.  Foto: Steve Nilsen

kultur

«Alle» vet at Bel Chrous sine julekonserter kommer med julestemningsgaranti. Det ikke like mange er klare over er at mannskoret har langt flere strenger – for ikke å si stemmer – å spille på.  Og denne helga kan du oppleve 24 herrer i fri og løssluppen dressur når Bel Chorus inntar Fjelldal samfunnshus lørdag og to ganger i Galleri Nord-Norge søndag.

– Konsertene i helga blir mer løssluppen enn tilfellet er med julekonsertene våre. Jeg lover at det blir løs snipp og anledning til både å klappe og flire både under og etter konserten, smiler kortets dirigent og musikalske leder Dag Erik Enoksen.