Har jobbet med noen av verdens største artister: Nå er Matoma klar for Bakgården

Musikkprodusent og DJ Matoma flyr høyt med over én milliard streams verden over. I år skal han spille i Bakgården.

Matoma Norske Tom Stræte Lagergren, bedre kjent som Matoma, har samarbeidet med noen av verdens største artister. Nå er han klar for Bakgården.  Foto: Pressefoto

kultur

Hedmarkingen Tom Stræte Lagergren, bedre kjent som Matoma, har i de siste årene produsert hiter på løpende bånd. I helgen ble det klart at han nå er klar for festivalen Bakgården i Harstad.

Tidligere har Matoma samarbeidet med artister som Coldplay, Steve Aoki, Snoop Dogg, The Vamps, Noah Cyrus, Becky Hill, Sean Paul, Wale, Dua Lipa, Will Smith samt norske Astrid S, for å nevne noen.

- Det har ført til at den pianospillende DJ-en reiser jorda rundt og spiller på alt fra store festivaler som Coachella, Tomorrowland og Lollapalooza, til legendariske arenaer som Marquee i New York, sier Bakgården i en pressemelding.


Veronica Maggio kommer til Bakgården

Veronica Maggio er kjent for sin intelligente, fengende og rocka popmusikk, og ikke minst for sine fantastiske konserter.

 

De forteller videre at da aristen nylig spilte i New York mikset han sømløst sammen så ulike låter som Lil’ John’s «Turn Down For What», Ed Sheeran’s «Shape of You», og Will Smith’s «Fresh Prince Of Bel-Air”.

- Det er bare å glede seg til en tropisk festkveld i Harstad når Matomas opptreden blir krydret med et spektakulært sceneshow.

I Norge har Matoma blant annet spilt på Nobels fredsfest på Rådhusplassen foran 12.000 tilskuere.


Ruben til Bakgården

Ruben kommer til Bakgården med to Spellemannpris-nominasjoner i bagasjen.