Lydløs partystemning på Ludo

Musikk fra DJ-en skal ikke runge i lokalet, men allsang blir det likevel.

  Foto: Mads Halvorsen

kultur

Fredag er det klart for å slå av høyttalerne og gi alle gjestene et headset. Høres det rart ut? Silent Disco er blitt en utelivstrend i mange store byer i hele verden, og arrangøren melder om stor interesse fra publikum i forkant av arrangementet.


Se bildene fra da unge rockere viste seg fram på Ludo

Helt fra noen særdeles stødige unge musikanter fra kulturskolens slagverkensemble, under ledelse av John Lien, smalt det hele i gang, var det en vedvarende musikalsk fest, helt frem til elever fra musikklinja på Heggen avsluttet det hele med tøffe danserytmer fra Bruno Mars vel to timer senere.

 

Jørgen Brobakken i MultiEvent sier konseptet er at gjestene får et headset til lån når de kommer til lokalet. På headsettet kan man velge mellom tre forskjellige spillelister, som hver har sin egen farge. Du ser hvem som hører på samme kanal som deg ved å se på fargen.


Konsert på Ludo:

Se video: Her er høydepunktene fra RSP & Thomax

Fredag spilte Patrick "RSP" Bottolfsen konsert på Ludo med Thomax. Support var Marco Dagsvold (Maero) og Kantona.

 

- Det vi opplever raskt, er at plutselig bryter det ut allsang blant en gruppe mennesker i lokalet, og store deler av lokalet bytter til samme farge som de har. Da hører du de festglade ungdommene jaller med den sangstemmen de har til låten, sier Brobakken.