Mine Damer tok kirkerommet

Det er lett å høre at Mine Damer har hatt et hektisk år.

Brukte rommet: Kirkerommet i Trondenes kirke er utfordrende når det kommer til publikumskontakt. Det løste Mine Damer på en god måte ved flere anledninger under søndagens to konserter. 

kultur

Årets konsertrekke, som ble avsluttet med to konserter i Trondenes kirke søndag kveld, må definitivt være noe av det beste Mine Damer har levert i løpet av de årene undertegnede har fulgt dem. Jeg føler jeg gjentar meg selv fra år til år, men det er heller ikke til å unngå, all den tid fremgangen er så påtakelig.

Dirigent Dag Erik Enoksen skal ikke beskyldes for å være tryllekunstner, men han skal ha en vesentlig del av æren gjennom å se, men ikke minst hente ut, potensialet i disse ambisiøse damene. I et hektisk år, med Musical Highlights som det definitive høydepunkt, har de sannsynligvis øvd mer enn noen gang, og som sagt: Det er lett å høre, men det er også lett å se.