MGPjr.-vinner Thea er klar for konsert nummer 100

Fredag går Thea Floer Kulseng (15) på scenen i sin konsert nummer 100. Det skjer i Harstad kulturhus.

ØVING: Tirsdag øvde MGPjr.-vinner Thea Floer Kulseng (15) i Studio 1001sammen med husbandet, Gospel Stars og medmusikerne hun skal opptre sammen med på scenen i Harstad Kulturhus fredag.  Foto: Håkon Wikan

kultur

Tirsdag øvde MGPjr.-vinner fra 2015 og harstadjenta Floer Kulseng sammen med Gospel Stars, husbandet og andre musikere. Konserten fredag heter «Thea med venner» og finner sted i Storsalen.

– Det er en type konsert jeg aldri har vært med på tidligere, som handler om eventyret fra før MGPjr.-seieren og fortsettelsen fremover. Spesielt bra blir det når jeg har med Gospel Stars, harstadartisten Sigrun Loe Sparboe og MGPjr.-makker Espen Fernando, sier Floer Kulseng like før hun går inn i øvingslokalet.