Den som har hørt navnet Asa, har også kjennskap til låten «Graveyard Paradise» med gruppa 1-2-6 fra Bodø. Asa var frontfigur i gruppa som ble etablert i 1964 og den nevnte låten ble en storhit i 1967. Året etter dannet han kortlivede Taboo. Sverre Kjelsberg fra Pussycats var én av musikerne som kom med i gruppa da originalbesetningen falt fra.

Deretter ble det solokarriere på Asa Krogtoft, og for første gang reiser han rundt til spillesteder helt alene. Nesten. På scenen står han og Aksel Bakke på perkusjon og bass. De skal primært framføre Asas egne materiale fra 1-2-6-tiden og fra hans solokarriere, samt et par helt nye låter.

På repertoaret står også noen av Bob Dylans tidlige komposisjoner, samt et par andre som har betydd mye for ham som låtskriver. Denne turneen skal også markere at Asa mandag feiret at det har gått 70 siden han «fødtes på et sykehus i nitten-ått-og-førr.»

På turnélista står, i tillegg til Harstad, også Bø i Vesterålen, det Asa Krogtoft opprinnelig kommer fra. Tromsø, Bodø og Oslo skal også besøkes i løpet av turneen.