Nå er det klart at Lofotværingen Sondre Justad igjen blir å oppleve på en scene i Harstad. Og det gratis for de mange tusen fans han har i regionen.

Minst like ekstatisk

To ganger tidligere har Justad opptrådt her i byen. Første gang var tidlig i hans karriere da han spilte for en mer enn fullpakket Nordic Hall under Festspillene i 2015.

I fjor sto popkometen på scenen under Bakgårdsfestivalen og skapte nærmest elektrisk stemning blant om lag 2500 entusiastiske publikummere.

Når Justad igjen entrer en scene i Harstad, denne gang til og med gratis for publikum, er det all grunn til å tro at stemningen blir minst like ekstatisk.

Justad leverer alltid

– Det var helt naturlig for oss å jobbe for å få en artist av Sondre Justads format til Glød-konserten, forteller banksjef Mona Slåtto Olsen i Sparebank 1 i Harstad.

– Sondre Justad leverer alltid et forrykende show når han går på scenen. Både publikum og anmeldere digger det han gjør. – Det kommer garantert til å gløde på arenaen 22. september, sier Slåtto Olsen.

Først utsolgte konsert

Selv husker Justad godt sin først opptreden i Nordic Hall.

– Det er alltid rått å spille i Harstad! Jeg føler jo en slags tilhørighet til byen siden det er like borti gata fra Henningsvær, he he ... Vi spilte faktisk vår første utsolgte konsert i Nordic hall i 2015. Det gjorde inntrykk, sier Sondre Justad.

Ti-femten tusen

Det er all grunn til å anta at Glød-konserten vil bli tidenes største konsert i Harstad. Med Marcus og Martinus på plakaten med egen familiekonsert på ettermiddagen, pluss en fire timers Glød-konsert med Sigrid, Kari Bremnes, Sondre Justad og flere artister som blir annonsert senere, vi garantert mellom ti- og femten tusen tilskuere bli å finne på disse to arrangementene.

Selv om Glød er helt gratis, må man skaffe seg en billett for å slippe inn. Gratisbillettene slippes klokken 12.00 torsdag 9. august.

– Vi legger ut tusenvis av gratisbilletter til Marcus & Martinus-konserten, og det samme antallet gratisbilletter til kveldskonserten. Dersom du skal få med deg begge delene, må du altså ha to billetter, sier Slåtto Olsen.

Billettbestilling og annen informasjon finnes på nettsiden snn.no/glød.

HYSTERIKS: Når Markus og Martinus kommer til Harstad forventes dt hysteriske tilstander.