Allerede har Sparebank1 Nord- Norge sluppet Norges nye stjerneskudd, Sigrid, som ett av trekkplastrene. Nå er det også klart at nok en kvalitetsartist på kvinnesiden kommer.

Kari Bremnes med band stiller på scenen i det som arrangørene satser på skal bli den beste konserten i Harstad gjennom tidene.

– Kari måtte med på konserten

– Vi er utrolig stolte over å ha fått selveste Kari Bremnes med på Glød-konserten, sier Mona Slåtto Olsen, SpareBank 1 Nord-Norges banksjef i Harstad.

– Harstadpublikum kjenner Kari godt, og kunne oppleve henne senest under Festspillene tidligere i sommer sammen med brødrene Ola og Lars.

– Men vi kunne rett og slett ikke arrangere Glød- konsert i Harstad uten Kari Bremnes på programmet, sier Slåtto Olsen.

– Har stor sans for folket her

– Harstad er en by jeg er veldig glad i. Jeg synes det er stas å få være med på å hylle glød og engasjement i denne byen.

– Harstad har betydd mye for meg gjennom årene og gjør det fremdeles. Jeg har stor sans for hva folk får til her, sier Kari Bremnes, som jevnlig har vært innom Harstad de siste 20–25 årene i forbindelse med sin turnévirksomhet.

Spellemannprisvinner

Kari Bremnes er oppvokst i Svolvær i Lofoten. Hun har skrevet sanger «halve livet», og vært artist enda lengre. Man kan si at hun nærmest har utviklet sin egen sjanger. Kjernen er alltid nærheten til folk og historiene rundt livene vi lever – storheten og trivialitetene. Hun har vunnet spellemannsprisen flere ganger og levert en rekke slagere som hele landet har omfavnet varmt.

Må skaffe seg billetter

– Vi i SpareBank 1 Nord-Norge har et glødende engasjement for Nord-Norge. Med Glød ønsker vi å takke alle som brenner for lokalmiljøet sitt, og inspirere flere til å engasjere seg, sier Slåtto Olsen, og legger til:

– Selv om Glød- konserten er helt gratis, må man skaffe seg en billett for å slippe inn. Gratisbillettene vil bli lagt ut i løpet av august.

– Praktisk informasjon om konserten, billetter og annet vil bli gjort tilgjengelig på våre hjemmesider i løpet av sommeren, opplyser hun.

stjerneskudd: Norges nye internasjonale stjerne, Sigrid, er allerede klar som et av trekkplastrene som stiller på scenen under Glød- konserten. Foto: Francesca Allen
tidenes konsert: Mona Slåtto Olsen og Christian Larsen i Sparebank1 satser på at Glød-konserten 22. september skal bli tidenes beste konsert i Harstad. Foto: Andreas Isachsen