En av inspirasjonene til det unike spillet Fugl er opplevelsene Johan Gjestland hadde i spillet Comanche: Maximum Overkill på 90-tallet. Men i det nye spillet finner du ingen våpen eller død, selv om det frister litt. Hør intervjuet, og hvorfor han har kjøpt deler av en flyplass i Lofoten, i denne ukens episode av podkasten LOLbua.

Som vanlig får du også ukens anbefaling der vi tipser deg om ting du ikke behøver en PC eller spillemaskin for å nyte. Denne gangen snakker blant annet vi om en TV-serie du bare må få med deg der Benedict Cumberbatch spiller hovedrollen.

Hva vi har spilt blir også gjennomgått. Denne uken byr vi på en liten retroperle i spillet Jones in the Fast Lane. Problemer med å få jobb og hvordan du klarer å få tid til utdanning, jobb og fritid i en hektisk hverdag er blant utfordringene du må løse i det klassiske PC-spillet. Hvis dette bildet gir deg minner, så vet du hva vi snakker om.

Hør også tidligere podkaster. Du finner disse, og video fra opptakene på LOLbuas hjemmeside

Hør også forrige ukes episode der du får tips om en grøssende krimhendelse fra virkeligheten som nå er TV-serie. Her snakker vi også om Nintendos helt nye spilltilbud - laget av papp.

Bak podkasten finner du tre spillentusiaster fra Harstad, Jon Cato Lorentzen, Mats Rindahl Johansen og Lars Richard Olsen. Hver uke kan du høre dem, og gjester, i nye episoder. Følg også gjengen på Instagram og Facebook.

Les også: Nå kan du høre Harstads største podkast på HT.no

Les også: Harstadværing ble sjef i et av Norges største spillselskaper