– Vi har forsøkt å hente henne i flere år nå, og endelig klaffet det. Takket være fantastiske låter som Warrior, Runaway, Running With The Wolves og Conqueror, har Aurora blitt en av landets fremste popstjerner, som er ettertraktet på begge sider av Atlanterhavet, sier festivalsjef Jan Santocono.

Siden gjennombruddet i 2015 har låtskriveren og sangeren fra Os utenfor Bergen blitt en av de viktigste norske artistene. Tre spellemannspriser har det blitt, og debutalbumet fra 2016, «All My Demons Greeting Me As A Friend», gikk rett til topps på VG-lista, og ble der i nesten et helt år.

Storslått

21-åringen har de siste årene gjort mer enn 200 konserter årlig, hun har gjestet alle de store talkshowene i USA, og har headlinet noen av de største festivalene her til lands, så vel som på kontinentet.

– I likhet med Auroras musikk er konsertene hennes storslåtte, eventyrlige og gjennomsyret av artistens intense tilstedeværelse. Hun trollbinder, fascinerer og fenger – og det er umulig å ikke bli berørt og revet med.

Også musikkanmelderne har latt seg begeistre, ikke bare av Aurora på plate, men også konsertene til Aurora høster til svært gode anmeldelser. Da hun gjestet Roskilde-festivalen, skrev Aftenposten blant annet: «Aurora har definitivt «it», som det heter i popmusikkens verden, og når alt fungerer, så fungerer det ekstremt bra. (…) På sitt musikalsk beste, som i avsluttende «Running with the Wolves» og nevnte «Conqueror», viser hun fram pop fra øverste hylle.»

Ny plate på gang

Aurora jobber for tiden med nytt materiale, som skal spilles inn i januar og utgis på plate i løpet av våren. Hun vil ikke røpe så mye, annet enn albumet vil få mer pusterom enn debuten.

– Vi gleder oss, både til det nye albumet, og til at Aurora kommer for å skape magiske opplevelser sammen med verdens beste bakgårdspublikum. Kanskje får vi overtalt henne til synge bursdagssang til Bakgården også, smiler Santocono.