Arrangerer stor konsert ved Landsåshallen:

Inviterer hele byen til fest

I forbindelse med den store håndballturneringen Landsås arrangerer til helgen, åpnes konserten med Skei & PT, Jesper Jenset, Sirius, Sandra Lyng og Thea lørdag kveld også for regionens befolkning.

På scenen: Artisten Sandra Lyng er klar for Harstad til helga. Hun har nylig gitt ut singelen «Ta me dit» i samarbeid med Morgan Sulele. Sistnevnte var for øvrig på samme arrangement i fjor. Foto: Jan-Erik Bergstad 

kultur

I fjor samlet arrangementet ved Landsåshallen over 2200 tilskuere, og det samme forventes i år.

Suksess

På bare noen få år har håndballklubben Landsås tredoblet antall lag som har meldt seg på turneringen. Nå er tallet over 130 – og til lag som står på venteliste. Det kommer 1500 spillere totalt, og alle hallene og flere skoler i byen tas i bruk.