Finalistene fra MGP Jr. kommer til Bakgården

Noah, Dina og Tobine fra MGP Jr.-finalen deltar i Bakgårdens familiefest.

TOBINE OG DINA Også i år blir det Mgp jr.-konsert under Bakgården.  Foto: Pressefoto

kultur

Av de 1.312 bidragene til MGP Jr. i fjor var Noah, Dina og Tobine blant de 10 som gikk til finalen i Oslo Spektrum 5. november. I dag ble det klart at de kommer til Bakgårdens familiefest i august.

– I fjor kom det 1.000 små og store publikummere da vi hadde Harald Troøyen og MGP Jr.-konsert i BAKgården. De unge artistene leverte en strålende forestilling, og vi er sikre på at også Noah, Dina og Tobine kommer til å levere et strålende show i år. Sangene til de tre har i alle fall gått på høy rotasjon hos familiens seksåring, sier festivalsjef Jan Santocono.

Fra Storfjord

16 år gamle Noah fra Storfjord kommune deltok med låten «Sterk» og ble plukket ut til å være med på MGPjr juleturné. Noah er en ekte nordlending som elsker å lage låter og å spille gitar. Han deltok også i Idol jr. i 2014.

13 år gamle Dina fra Asker deltok og gjorde stor suksess med låten «Sterk og rå». Dina er fylt med musikk og dans! Hun deltok som danser i MGPjr-finalen i 2015 og i 2014 kom hun til semifinalen i Norske Talenter.

Mest populær på nett

12 år gamle Tobine fra Langhus deltok med låten «Halloween». Tobine har sunget fra før hun kunne prate, og har alltid elsket å opptre. Hun elsker musikk og går på sang, musikal og spiller kornett i Sofiemyr skolekorps Tobine har nest flest streams på Spotify og visninger på YouTube av fjorårets MGPjr-finalister, sier Bakgården i en pressemelding.