Isachsen debuterte som forfatter i forrige uke med selvbiografien «Forbilde». I boken skriver Harstad-jenta om alt fra abort til pillemisbruk. Isachsen skriver om å finne sin egen identitet, om å leve med usikkerhet og komplekser, og om livet som kjendis, og barndommen i Harstad.

- Jeg ser på skriving som en terapiform. Boka handlet først og fremst ikke om tingene jeg har gjort, men følelsene rundt dem. Det er en universell greie som er tidløs, og jeg føler at dette ikke er ei bok til tenåringsjenter som er opptatt av utseende sitt og som liker å sminke seg. Dette er ei bok til gutter og jenter, kvinner, menn, unge og gamle - fordi jeg skriver om følelser, sa hun til Harstad Tidende da hun lanserte boken.

Nå viser boken seg å være en stor suksess. Cappelen Damm opplyser nemlig til Dagbladet at boken allerede har solgt 14 000 eksemplarer i et førsteopplag på 40 000 eksemplarer.

Les også: Sophie Elise doblet inntekten

Torsdag signerte forfatterdebutanten bøker til oppmøte i Oslo på lanseringsfesten, noe Harstad-jenta syntes var en positiv opplevelse.

- Å se hvor bredt boken min kan treffe i ulike aldersgrupper, både jenter og gutter, mennesker fra hele landet…, skriver hun på bloggen.