Er du elev i 5. trinn? Da kan din klasse plukkes ut til dette spennende prosjektet

Mens publikum har bind for øynene under kinovisningen, hvisker elevene handlingen og inntrykk fra filmen til den enkelte.

Hvisker: I kinosalens mørke sitter publikum med bind for øynene. Bak hver rad med publikum, er en rad av barn som med lavmælte stemmer beskriver en film bare de kan se. Prosjektet til den tyske kunstneren Britt Hatzius har vært vist ved flere internasjonale filmfestivaler, og Helene Hokland er glad for å ha norgespremière i Harstad. Foto: Simon Arazi (store bildet) og Øivind Arvola (av Helene Hokland) 

kultur

Det blir norgespremière på filmprosjektet ” Blind Cinema” under Arctic Moving Image & Film Festival.

Prosjektet har blitt svært populært på filmfestivaler internasjonalt, og forestillingen i Harstad blir en norgespremière til eksklusive 60 publikummere 28. oktober, sier kvinnen bak festivalen, Helene Hokland.