Er du under 12 år?

Ta bilder i morgen

I forbindelse med den nasjonale fotovandringen lørdag, arrangerer Harstad Tidende en fotokonkurranse for barn.

Sjefredaktør Kjell Rune Henriksen oppfordrer barn og unge til å sende inn bilder. 

nyheter>>

Det blir fotovandringer over hele landet denne lørdagen. I Harstad er det Harstad Fotoklubb som er lokal arrangør. Under arrangementet i Harstad kan deltakerne ta bilder i et døgn - fra midnatt til midnatt. Og hovedtemaet for vandringen er «Tett på».

Mens fotovandringen mest er for voksne, oppfordrer Harstad Tidendes sjefredaktør Kjell Rune Henriksen barn opp til 12 år til å sende bilder til avisen.

– Vi vet at barn er opptatt av fotografering. De aller fleste har mobiltelefon eller et digitalkamera. De bruker gjerne instagram, som er én av måtene bilder kan sendes til Harstad Tidende på. Vi ønsker at barn og unge skal ta bilder av byen og det som rører seg, sier Henriksen.

Bildene som kommer inn blir publisert på ht.no.

– Vinnerbildet og noen ekstra blir publisert i papiravisen også, sier sjefredaktøren, som lover en fin premie. – Jeg kan garantere en flott premie, sier han hemmelighetsfullt uten å avsløre hva det blir.

– Det skjer mye i Harstad denne lørdagen. Her kan de yngste være med på å dokumentere det som skjer. Motivene er mange, så her gjelder det å være med og sende bilder til oss, sier Henriksen.

Send inn bilder på en av disse tre måtene:

Instagram: Tagg bildene med #htno så plukker vi dem opp og publiserer på ht.no

E-post: Send bilder til bilde@ht.no 

MMS: Send bilder til 2399 med kodeord HT FOTO (gratis)

Hvilken måte du benytter til å sende inn bilder, bestemmer du selv. Husk bare å få med navn, adresse og telefonnummer slik at en heldig vinner kan kontaktes.