Hypokonderlege kommer

Den kjente og kritikerroste forfatter, humorist og hypokonderlege, Ingvard Wilhelmsen, besøker Harstad den 29. mai.

Over 175 har allerede meldt sin ankomst til seminaret «Sjef i eget liv», opplyser Line Møller Mærsk 

Dette seminaret er for alle som ønsker å lære noe om seg selv og andre, hvordan bli sjef i eget liv, og takle all verdens stress og omstillinger uten å glemme oss selv, sier daglig leder, Ellen Finjord, i Sør-Troms HMS-tjeneste. 

nyheter>>

Han er kritikerrost forfatter, foredragsholder og humorist gjester Harstad

– Han her vært over det ganske land og nå kommer han endelig til Harstad og Nordic Hall. Over 175 har allerede meldt sin ankomst til seminaret «Sjef i eget liv», opplyser Line Møller Mærsk, på vegne Sør-Troms HMS-tjeneste, som er arrangør av foredraget med Wilhelmsen.


175 påmeldte

Over 175 er allerede påmeldt til en innholdsrik dag i Nordic Hall. Det er Sør-Troms HMS-tjeneste som inviterer og ønsker å sette fokus på at hvordan vi kan bli sjef i eget liv og ikke gå rundt med unødvendige bekymringer som hemmer oss i våre gjøremål. Det er ikke hvordan man har det men hvordan man tar det, sier et ordtak, og det er noe om snakken spør du Wilhelmsen.


Bekymringer

– Men man trenger ikke gå rundt med bekymringer for å få noe ut av dagen. Dette seminaret er for alle som ønsker å lære noe om seg selv og andre, hvordan bli sjef i eget liv, og takle all verdens stress og omstillinger uten å glemme oss selv, sier daglig leder, Ellen Finjord, i Sør-Troms HMS-tjeneste.


Indremedisin

Ingvard Wilhelmsen er professor ved institutt for indremedisin og spesialist i indremedisin og psykiatri. Wilhelmsen startet opp verdens første klinikk for hypokondere i 1995 og er en anerkjent forfatter av bøker om tankens makt.

– Wilhelmsen er også humorist og foredragsholder og han setter fokus på at livet er et usikkert prosjekt og at man likevel kan være trygg i det utrygge. Det opplyser Line Møller Mærsk, på vegne Sør-Troms HMS-tjeneste, som er arrangør av foredraget med Wilhelmsen.