Går for kreftsaken

Linda Bendiksen starter opp med egen marsj til inntekt for brystkreftssaken.

OPPSTART: Fredag 7. juni arrangeres det en egen turmarsj fra sentrum til Trondenes og tilbake for kvinner. Det skjer i forkant av Hinnøyfestivalen. Overskuddet av marsjen skal gå til brystkreftforeningen. 

MARSJ OG FESTIVAL: Linda Bendiksen starter opp med Orflamemarsjen, der overskuddet skal gå til brystkreftforeningen. Marsjen arrangere fredag 7. juni.  

POSITIVT: - Dette samarbeidet synes vi er veldig positivt, og stiller selvfølgelig opp for en så god sak. Hinnøyfestivalen gir en spesial pris for deltakerne som deltar på marsjen, og som vil inn på festivalen fredag, sier Arnfinn Johansen i Hinnøyfestivalen. 

nyheter>>

Hun har i lang tid savnet at Jentejoggen ble borte fra Folkeparken. Nå ønsker hun å dra i gang en egen marsj i tilknytning til oppstarten av Hinnøyfestivalen i Harstad 7. til 9. juni.


Tok kontakt

– Jeg tok kontakt med Arnfinn Johansen i Hinnøyfestivalen. Countryfestivalen starter opp fredag 7. juni. I den forbindelse ønsker jeg og dra i gang en marsj til inntekt for brystkreftsaken, sier Linda Bendiksen, som jobber for Oriflame.


Bidradd

– Gjennom jobben i Oriflame har en tidligere engasjert seg til støtte for brystkreftsaken. I et tidligere engasjement fikk en sentralt inn over 800.000 kroner til brystkreftsaken. Da hadde en et samarbeid om et produkt som brystekreftsaken fikk overskuddet av, forteller Bendiksen.


Støtte

– Ved å starte denne turmarsjen for kvinner, håper jeg at en kan bidra til at en får inn noen ekstra kroner til brystkreftsaken. De som deltar betaler inn en viss sum for å delta. Det er overskuddet av disse inntektene fra marsjen som skal gå til brystkreftforeningen her lokalt, sier Linda Bendiksen, om tanken bak Oriflame – marsjen.


Kan delta

– Denne turmarsjen som planlegges her er kun for jenter og damer. Her planlegges det å gå fra hurtigrutekaia og ut til Trondenes, der man på retur ender opp ved festivalområdet, sier Linda Bendiksen.

– Dette synes vi er veldig positivt, og stiller selvfølgelig opp for en så god sak. Hinnøyfestivalen gir en spesial pris for deltakerne som deltar på marsjen, og som vil inn på festivalen fredag, sier Arnfinn Johansen i Hinnøyfestivalen.