Humørfylt hypokonderlege bestilt

106 harstadværinger trenger hjelp til å bli sjef i eget liv.

Hypokonderlege og humorist Invard Wilhelmsen gir nytt perspektiv på holdning til livet. Snart holder han kurs i Harstad. 

nyheter>>

Mannen bak verdens første klinikk for hypokondere besøker Harstad. Han er invitert av Sør-Troms HMS-tjeneste som i slutten av mai til et humørfylt seminar med et vel så viktig tema.

106 har allerede bestilt plass på seminaret ”Sjef i eget liv".

Gir nytt syn på livet

Det er ventet at humorist og hypokonderlege Ingvard Wilhelmsen gir deltakere et nytt syn på livet. Hvordan bli sjef i eget liv, og takle all verdens stress og omstillinger uten å glemme oss selv, er et av Wilhelmsens temaer.

- Det er en glede å kunne presentere Wilhelmsen i Harstad. Vi som godkjent bedriftshelsetjeneste jobber for å skape arbeidsglede i friske bedrifter og det er en stor sammenheng med hvordan du har det personlig og hvordan du har det på jobb, sier daglig leder i Sør-Troms HMS-tjeneste Ellen Finjord i en pressemelding.

Dropp bekymringene

Derfor ønsker de å tilby et foredrag som kan gi et nytt perspektiv på holdningen til livet generelt og ikke la oss styre av bekymringer i privat- eller arbeidslivet.

Med glimt i øyet og en humoristisk vri pleier Wilhelmsen å trollbinde sitt publikum og får latteren til å sitte løst mens han gir deltakerne et nytt syn på seg selv, andre mennesker, livet, døden og verdens usikkerhet.

Ingvard Wilhelmsen er professor ved institutt for indremedisin og spesialist i indremedisin og psykiatri. Wilhelmsen startet opp verdens første klinikk for hypokondere i 1995 og er en anerkjent forfatter av bøker om tankens makt.