Tromsø topper SV-lista

Skal kjempe for Nord-Norge.

Torgeir Knag Fylkesnes er født og oppvokst i Tromsø, 37 år og utdannet filosof. Arkivfoto 

nyheter>>

Torgeir Knag Fylkesnes vant den aller første bindande uravstemminga om en nominasjon i Norge. Fylkesnes fikk 60 prosent av stemmene fra medlemmene i Troms SV og skal kjempe om et stortingsmandat fra Troms til høsten.

- Han er dermed den meste demokratisk valgte førstekandidaten i Norge, sier leder av nominasjonskomiteen, Pål Julius Skogholt, i en pressemelding.

Troms SV ligger svært godt an til et utjevningsmandat, men vil og arbeide beinhardt for et direktemandat.

- Jeg vil kjempe steinhardt for å få de 13.000 stemmene som er nødvendige for et mandat fra Troms, sier Fylkesnes.

Han vil be om støtte for å si “Ja til Nord-Norge” som var og namnet på Fylkesnes si kampanjeside på facebook under “primærvalgkampen” i Troms SV.

- Jeg har fått et klart mandat fra velgerene om å kjempe for et sterkere Nord-Norge. Dette tror jeg det er mange utenfor partiet som også ønsker, sier han i en pressemelding.

Torgeir Knag Fylkesnes er født og oppvokst i Tromsø, 37 år og utdannet filosof. Han er leder av Troms SV. Han har tidligere vært studentleder på UiT, kommunestyrerepresentant i Tromsø, politisk rådgiver og presseansvarlig i SV-sentralt og kampanjeleder i Sykepleierforbundet. For tiden er han kommunikasjonssjef i Teknologirådet og filosof i Arcgiraff.