Priser til Hybelkokeboka

I dag ble Norges beste studentbedrifter i ulike klasser kåret. To førstepremier gikk til HiH-studentene bak Hybelkokeboka.
nyheter>>

Det var Økonomi- og regnskapsprisen og Designprisen som endte hos Harstad-studentene for arbeidet med Hybelkokeboka.

I juryens begrunnelse for Økonomi- og regnskapsprisen heter det:

- Denne bedriften har god regnskapsforståelse og eksemplarisk orden – rett og slett god bokføring. De har et stort regnskap, og får vist at de behersker hele spekteret fra innkjøp, via lager til salg. At de ikke har satt opp et fullstendig sluttregnskap, kompenseres med god kontroll: Her vet vi at kartet og terrenget stemmer.

I juryens begrunnelse for Designprisen heter om Hybelkokeboka:

Initiativtakerne har klart å skape en helhetlig ramme rundt produktet, utviklet en godt gjennomarbeidet visuellprofil i form av logo, brosjyre hjemmeside og det ferdige produktet.

Profilfargene går igjen i bekledning, både på stand, nettside og produkt. På stand ble produktet presentert på en engasjert og lett forståelig måte.

Totalinntrykket appellerer til brukerens funksjonelle og emosjonelle behov og er et produkt av sin tid. Vel tilpasset målgruppens livsstil og behov.

Produktet er i et hendig format, lett å ta med seg, det tåler å bli fraktet og sølt på. Det er et realt og ærlig produkt. Konseptet er nyskapende ved at produktet har en klar og tydelig kommunikasjon mot sin målgruppe.

- Vi gratulerer jentene bak Hybelkokeboka og deres veileder, førsteamanuensis Elsa Solstad, med en solid jobb og et kjempebra resultat, uttaler Høgskolen i Harstads ledelse ved rektor Inger Aksberg Johansen og direktør Hugo Thode Hansen.- For oss er det gledelig, men ikke overrakende, at Hybelkokeboka gjør det så bra. Vi er spesielt fornøyd med at våre studenter blir "norgesmestre" i økonomi og regnskap siden dette er kjernefag i våre bachelorstudier innen Økonomi og ledelse, Handel, service og logistikk og Revisjon. Det vitner om høy kvalitet på lærekrefter og studenter, og om gode studietilbud, fastslår rektor og direktør.