Rubens kamp mot biffen

Med appetitten som innsats kjempet fem tapre Harstad-menn i går mot en okse på 2,2 kilo. Oksen vant. Igjen.
nyheter>>

Jakten på Harstads råeste stor-spiser er i gang, og Ruben Jusnes (21) fra Harstad var en av fem Harstad-menn som kjempet tappert mot 2,2 kilo okse. På tallerkenen riktignok, men kampen på Egon Harstad var tøff nok likevel.

Fem mann gikk løs på jumbobiffen tirsdag kveld, med en reise langs legendariske Route 66 i langsiktet. Men saken var ikke akkurat biff. Den ble for stor - og umulig å legge bak tennene i løpet av de foreskrevne 66 minuttene. Tross meget tapper innsats.

- Det er kun to nordmenn så langt som har fikset biffen. Den ene var fra Fræna ved Molde og klarte å presse i seg 2,2 kilosbiffen på 17 minutter og 49 sekunder, sier arrangør Arve Stallvik i firmaet www.route66usa.info.

Turneen "Norge på langs på 66 timer" (efffektiv kjøretid) startet i Lindesnes 12 juli og går videre til Lofoten. De beste storspiserne i Norge blir samlet i september på Route 66 baren på Trysil der verdens største Route 66 skilt står. Skiltet er - selvsagt - 6,66 meter høyt. Vinneren i denne finalen får gratis 17 dagers tur på Route 66 USA, 4000 km gjennom åtte stater og tre tidssoner.